e-Twinning

E-TWİNNİNG PROJESİ

KODLAMA ETKİNLİKLERİ HAFTASI

E-Twinning

Children Of The future eart with STEM (Stem ile geleceğin dünyasının çocukları )

EĞLENCELİ HAMLELER PROJESİ

Ock

Okulumuz Sevgi Sınıfı Öğretmeni Melek ÇILGIN tarafından yürütülmekte olan "Math Steam " Projesi ile 21. yüzyıl yetkinliklerinin desteklenmesi, öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak STEM disiplinlerinin benimsenmesi amaçlanmaktadır. STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat, Matematik) ile ilgili etkinlikler işlenir.

Bu proje ile proje ortağı öğretmenler müfredat bütünleşik (edinme odaklı) 5e modeline uygun Disiplinlerarası kök planı yapmayı öğrenecekler. STEM çalışmaları ile öğrenciler işbirliği, takım çalışması, sorgulama becerilerini geliştirecekler. , Araştırma, Eleştirel Düşünme, günlük yaşam problemlerini çözme ve analiz etme becerisine sahip olacaklardır.

Ock

Okulumuz Sevgi Sınıfı öğretmeni Melek ÇILGIN'ın yürütmekte olduğu "Her Yerde ve Her Yaşta Sanat" Projesi kapsamında Öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri sağlandı. Söz Konusu Proje; çocukların katılımcı, girişimci, özgüvenli, kendini ifade edebilen estetik değer yargıları gelişmiş bireyler olmalarına katkı sağlamaktadır.

Haz

E TWİNNİNG Okulumuz Sevgi sınıfı sabah grubu öğretmeni Melek ÇILGIN sınıfında e-twinning projelerine başladı. Eğlenceli Hamleler, Her Yerde Her Yaşta Sanat, Kağıtlar Atık Olmasın Ellerimizde Hayat Bulsun adlı projelerle Codeweek haftasında eğlenceli kodlama etkinlikleri yapıldı.

Ock

e-Twinning Projesi kapsamında okulumuz 4 yaş gruplarından sevgi sınıfı öğrencilerinin ve velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Mavi Hareket etkinliğiyle Konyaaltı sahilinde çevre temizliği yapıldı. Bu etkinlikle deniz kirliliği ve nedenleri hakkında çocuklar üzerinde farkındalık oluşturuldu.