MATH STEAM PROJESİ

Okulumuz Sevgi Sınıfı Öğretmeni Melek ÇILGIN tarafından yürütülmekte olan "Math Steam " Projesi ile 21. yüzyıl yetkinliklerinin desteklenmesi, öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, yenilikçi ve girişimci bireyler olarak STEM disiplinlerinin benimsenmesi amaçlanmaktadır. STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat, Matematik) ile ilgili etkinlikler işlenir.

Bu proje ile proje ortağı öğretmenler müfredat bütünleşik (edinme odaklı) 5e modeline uygun Disiplinlerarası kök planı yapmayı öğrenecekler. STEM çalışmaları ile öğrenciler işbirliği, takım çalışması, sorgulama becerilerini geliştirecekler. , Araştırma, Eleştirel Düşünme, günlük yaşam problemlerini çözme ve analiz etme becerisine sahip olacaklardır.

19-01-202319-01-2023

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 17:30 - Görüntülenme: 61