T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MURATPAŞA - Mustafa Şimşek Anaokulu

Tarihçe

Okulumuz hayırsever AHMET ŞİMŞEK tarafından 2011 yılında yapılmış kurumumuza babası MUSTAFA ŞİMŞEK in ismi verilmiştir.Kurumumuz 2011yılından itibaren 4 derslik 8 şube ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Ock

     Okulumuz Antalya ili Muratpaşa ilçesi Etiler mahallesinde, Vali Saim Çotur İlköğretim Okulu bahçesinde, hayırsever Ahmet Şimşek tarafından babası "Mustafa Şimşek" adına yaptırılmış ve 2011 – 2012 eğitim öğretim yılı Ekim ayında Mustafa Şimşek Anaokulu olarak eğitim öğretime açılmıştır. Açılış töreni 27/03/2012 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
           Okulumuzda 4 sınıf, 3 idari oda, 2 tuvalet, 1 yemekhane, 1 mutfak, 2 depo bulunmaktadır. Okulumuz 2011-2012 Eğitim öğretim yılında 1 kurucu müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 2 temizlik personeliyle 9 kişilik kadrosuyla 5 şubede toplam 85 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti vermiştir. 2012-2013 Eğitim öğretim yılında ise 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 1 memur, 1 aşçı, 3 temizlik personeli olmak üzere  15 kişilik kadrosuyla 8 şubede toplam 200 öğrenciye hizmet vermektedir. Okulumuzda sabahçı ve öğleci olmak üzere ikili eğitim öğretim yapılmaktadır. Okulumuz M.E.B. Okul Öncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliği ve M.E.B. Okul öncesi eğitim programına bağlı olarak iş ve işlemlerini yürütmektedir.

         Milli Eğitim Bakanlığının Okulöncesi müfredatı doğrultusunda öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak etkinlikler planlanmış olup bu doğrultuda çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimize geziler, sosyal etkinlikler, tiyatro ve sanatsal çalışmalar yoluyla en iyi koşul ve kalitede eğitim vermeyi hedeflemekteyiz.