Mustafa Şimşek Anaokulu

Adres
ETİLER MAH. 847 SK. MUSTAFA ŞİMŞEK ANA OKULU SİTESİ NO: 35/1 MURATPAŞA / ANTALYA
Vizyon
Çocuk merkezli bir eğitim anlayışı ile çocukların bireysel ilgi ve ihtiyaçlarına uygun,zihinsel kapasitelerini özgürce kullanabilen,kendisine ve çevresine saygılı ,milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan ve koruyan,sorumluluk sahibi,erdemli ,vatanını ve milletini seven ,bilime sevdalı öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz öğrencilerini Çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen ahlaki değerlerini bilen özgür düşünebilen kendini sürekli yenileyebilen insan odaklı ,haklarını bilen başkalarının haklarına saygı duyan, merhametli, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
DEĞERLER EĞİTİMİ BAŞARILI OKUL BELGESİ-EKO OKUL PROGRAMI YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ-BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ-BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ
4 KM
Sportif Etkinlikler
SPOR GÜNÜ ETKİNLİĞİ İLE SAĞLIKLI HAREKETLİ YAŞAM ÇALIŞMALARI YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI DESTEKLEMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
BİLİM ANNELERİ PROJESİ KAPSAMINDA VELİ KATILIMI EŞLİĞİNDE BİLİMSEL DENEY ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
e-Twinning,EKO OKUL PROJESİ-DEĞERLER EĞİTİMİ- BEYAZ BAYRAK -BESLENME DOSTU OKUL VE İL PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.