Ara

Kardeş Okulumuz İstanbul Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu'nun İyilik sınıfına hediye ettiği Bilim Köşesi ve Sağlık Köşesi için çok teşekkür ederiz..

Kas

07.11.2023 Tarihinde Konyaaltı, Döşemealtı ve Muratpaşa ilçelerinin katıldığı E-twinning Bilgilendirme Toplantısına Okulumuz Öğretmenlerinden Melek Çılgın katılmıştır..

E-TWİNNİNG PROJESİ

KODLAMA ETKİNLİKLERİ HAFTASI

E-Twinning

Children Of The future eart with STEM (Stem ile geleceğin dünyasının çocukları )

Haz

5 fingers 5 streamideas projemizde öğrencileriz çok çalışarak sertifikalarını aldılar. Çalıştık ve başardık. Projemizde farklı ülkelerden arkadaşlarımız oldu.

Haz

5 fingers 5 streamideas projemizde sınıfımızdaki oyuncak atın ayağına protez ayak tasarladık. Yardımseverliği ve empati kurmayı öğrendik. Yaptığımız protez atın resimlerini kendi yaratıcılığımız ile tamamladık..

5 fingers 5 streamideasetwinning projemiz

Projemizde traş köpüğü ile duyu bütünleme çalışması yaptık.

Çok eğlendik...

Haz

5 fingers 5 streamideasetwinning projemizi yaygınlaştırmak için broşür hazırladık. Velilerimize dağıttık. Velilerimizin öğrenci öğretmen veli  işbirliği ile çalışmalarımızı yaptık.

Haz

Öğrencilerimiz Steam Math projesinde çok çalıştılar ve sertifikalarını aldılar.

Haz

Steam math projesi kapsamında yaptığımız etkinliklerde öğrencilerimiz tohum ve fidanlarını diktiler. Öğrencilerimizin doğaya olan sevgilerini pekiştirdik.

Haz

Steam Math projemizde 2023 STEM DİSCOVERY CAMPAING stem keşif haftasına dinazorlar ile ilgili deneyimizle katıldık. Setifikamızı aldık.

Haz

STEAM MATH Projemizde şönillerle salyangoz yaptık salyangozlarla  8 sayısını oluşturduk.

Haz

Projemizde teknolojiyi doğru kullanmayı öğrendik..Matematik çalışmalarını eğlenerek yaptık.

Nis

Okulumuzda Melek Çılgın tarafından başlatılmış olan 5 Steam 5 Fingers adlı eTwinning projesi kapsamında öğrencilerin STEAM ve Yapay Zeka alanlarındaki çalışmaların matematik, fen, mühendislik, sanat, teknoloji, bilim gibi alanlarda işlenecek şekilde birleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

Deprem sonrası çocuklarımız için psikolojik denge semineri Velilerimizin katılımıyla gerçekleşti..