Okulumuz Hakkında

Etiler Mahallesi 847 Sokak 35/A Muratpaşa/ANTALYA
Mustafa Şimşek Anaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Kendisi ve başkaları için daha yaşanabilecek bir dünya çabasıyla; Umut ve güveni aşılayarak, Sevgi saygı ortamı içerisinde; “Kişilikli” ve “Özgür” bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz;Milli Eğitimin Temel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı yeniliklere açık özgüveni ve problem çözme becerisi yüksek,tüm canlıların yaşam hakkına,temel özgürlüklerine saygı duyan, insanlara sevgi ve hoşgörüyle yaklaşabilen paylaşımcı,kendisiyle ve diğer insanlarla barışık,bağımsız düşünebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini iyi ifade edebilen,sahip olduğu değerleri paylaşabilen,üreten ve ürettiklerini paylaşan çocukların aktif katılımının sağlanacağı ve öğretmenin yönlendirici olduğu uygun ortamlar hazırlamak için varız.

Öğretmen

Derslik