Okulumuz Hakkında

Etiler Mahallesi 847 Sokak 35/A Muratpaşa/ANTALYA
Mustafa Şimşek Anaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Kendisi ve başkaları için daha yaşanabilecek bir dünya çabasıyla; Umut ve güveni aşılayarak, Sevgi saygı ortamı içerisinde; “Kişilikli” ve “Özgür” bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz;Milli Eğitimin Temel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı yeniliklere açık özgüveni ve problem çözme becerisi yüksek,tüm canlıların yaşam hakkına,temel özgürlüklerine saygı duyan, insanlara sevgi ve hoşgörüyle yaklaşabilen paylaşımcı,kendisiyle ve diğer insanlarla barışık,bağımsız düşünebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini iyi ifade edebilen,sahip olduğu değerleri paylaşabilen,üreten ve ürettiklerini paylaşan çocukların aktif katılımının sağlanacağı ve öğretmenin yönlendirici olduğu uygun ortamlar hazırlamak için varız.

BAŞARILAR

DEĞERLER EĞİTİMİ BAŞARILI OKUL BELGESİ-EKO OKUL PROGRAMI YEŞIL BAYRAK ÖDÜLÜ-BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ

Öğretmen

Okulun YGS/LYS Başarı Durumu

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

SPOR GÜNÜ ETKİNLİĞİ İLE SAĞLIKLI HAREKETLİ YAŞAM ÇALIŞMALARI YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİNİ DESTEKLEMEKTEDİR.

Proje Çalışmaları

EKO OKUL PROJESİ-DEĞERLER EĞİTİMİ- BEYAZ BAYRAK -BESLENME DOSTU OKUL VE İL PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Diğer Hususlar