Etiket Sonuçları: E-TWİNNİNG

Kas

07.11.2023 Tarihinde Konyaaltı, Döşemealtı ve Muratpaşa ilçelerinin katıldığı E-twinning Bilgilendirme Toplantısına Okulumuz Öğretmenlerinden Melek Çılgın katılmıştır..

E-TWİNNİNG PROJESİ

KODLAMA ETKİNLİKLERİ HAFTASI

E-Twinning

Children Of The future eart with STEM (Stem ile geleceğin dünyasının çocukları )

E-TWİNNİNG PROJESİ

KODLAMA ETKİNLİKLERİ HAFTASI

E-Twinning

Haz

5 fingers 5 streamideas projemizde öğrencileriz çok çalışarak sertifikalarını aldılar. Çalıştık ve başardık. Projemizde farklı ülkelerden arkadaşlarımız oldu.

Haz

5 fingers 5 streamideas projemizde sınıfımızdaki oyuncak atın ayağına protez ayak tasarladık. Yardımseverliği ve empati kurmayı öğrendik. Yaptığımız protez atın resimlerini kendi yaratıcılığımız ile tamamladık..

5 fingers 5 streamideasetwinning projemiz

Projemizde traş köpüğü ile duyu bütünleme çalışması yaptık.

Çok eğlendik...

Haz

5 fingers 5 streamideasetwinning projemizi yaygınlaştırmak için broşür hazırladık. Velilerimize dağıttık. Velilerimizin öğrenci öğretmen veli  işbirliği ile çalışmalarımızı yaptık.

Ock

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan eTwinning projesi kapsamında "eTwinning Okulu" başvurularına ilişkin gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Okul Yönetimi ve Okulumuz öğretmenleri Elif SAYGI KARAKAZAN, Aslıhan BARUT ve Melek ÇILGIN tarafından 3 yıldır yürütülmekte olan e-Twinning projeleri doğrultusunda çalışmalarımız işbirliği içinde devam etmektedir.

Ock

Okulumuz, Brüksel Merkezli, 34 Avrupa ülkesinin eğitim bakanlıklarının üye olduğu, Avrupa Okul Ağı (Europen Schoolnet) tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketialmaya hak kazanmıştır.